Donează!

Direcționează 20% din impozitul pe profit!

Sănătatea emoțională nu are impact doar la nivel personal. Ea are un puternic impact în întreaga societate, în comunitățile din care facem parte, la locul de muncă, în familii, în școli, în cercul de prieteni și în multe alte contexte ale vieții de zi cu zi.

Tulburările mintale ar trebui să fie tratate ca orice altă suferință fizică cu care se confruntă orice om într-o viață. Cu toate acestea, din cauza judecăților, a etichetelor și a sistemului medical nepregătit sute de mii de adolescenți sunt discriminați, ignorați și nediagnosticați timpuriu.

Identificarea timpurie a depresiei și intervenția ar putea preveni decesul și evitarea unor suferințe care ar putea dura întreaga viață, cu atât mai mult cu cât adolescenții și copiii care au avut un episod depresiv:

  • vor repeta episodul în cel mult 5 ani, până la 70% dintre cazuri
  • sunt mai predispuși la alte tulburări psihiatrice, precum anxietate, fobii, tulburări de comportament și tulburare hiperkinetică (Asociația Americană de Psihiatrie)

Implică-te și tu si ajută-i să-și recâștige viața!

Niciun adolescent nu ar trebui să rămână cu urme după un episod de anxietate sau depresie.

1. Descarcă contractul de sponsorizare.

2. Completează-l cu datele companiei.

3. Calculează suma pe care o poți direcționa, ținând cont de procentul de 20% din impozitul pe profit, dar nu mai mult de 0,75% din cifra de afaceri.

4. Semnează și ștampilează contractul de sponsorizare.

5. Trimite-l pe adresa de email raluca.popescu@happyminds.ro sau la sediul nostru din Str Olteniei nr 55, sector 1, București, cod postal 012842