Donează!

 Înscrie-te gratuit la atelierele

 EMpower pentru adolescenți

Pentru că urmele traumelor tale emoționale NU trebuie să fie definitive!

Conflictul de rol și sexualitatea

Participă la atelierul despre “Conflictul de rol și sexualitate” și descoperă cum rolurile percepute și atribuite în familie îți influențează astăzi viața, alegerea profesiei, rezultatele școlare, modul în care relaționezi cu ceilalți și cu propriul tău corp. Îți creează acest rol oportunități sau, mai degrabă, te încurcă? Cum îți influențează alegerile în viață fără ca tu să îți dai seama? Cine ești și cine crezi că ar trebui să fii aflăm din rolurile și conflictele de rol de bază.

ORA: 19:00

Dileme despre alegerile vocaționale

Înscrie-te la atelierul despre „Dileme vocationale” si descoperă cum să-ți alegi o meserie care să-ți placă și să te împlinească, pornind de la analiza promisiunii vocationale pe care ti-ai facut-o cand erai mic, modelele pozitive sau negative la care ai fost expus in familie, aptitudinile native și cele educate, și pana la valorile proprii, prejudecatile si motivatiile dupa care astazi te ghidezi.

ORA: 19:00

Cyberbullying-ul

Ți s-a întâmplat să fii hărțuit pe internet sau unul dintre prietenii ori colegii tăi să fi avut astfel de probleme și nu ai știut cum să reacționezi? Suferi constant de pe urma cyberbullying-ului și nu mai știi cum să gestionezi suferința și rușinea pe care le simți? Înscrie-te la atelierul de cyberbullying și află câteva tips and tricks care să te țină în siguranță, ce să faci când te simți abuzat și cum să oprești hărțuirea online.

ORA: 19:00

Tulburările alimentare

Oricât de puțin ai mânca ți se pare că tot nu ajungi la greutatea ideală? Ai impresia că orice ai îmbrăca nu arăți bine? Îți petreci cea mai mare parte a timpului încercând să scapi de calorii? Ai momente în care consumi alimente în mod compulisv, iar apoi te învinovățești și te simți rușinat? Alimentația e hrană, dar și pedeapsă sau recompensă. Vino la atelierul despre “Tulburări alimentare” și află cum emoțiile și convingerile pe care le ai despre tine îți influențează comportamentul alimentar!

ORA: 19:00

Conflictul între generații

Dacă și tu te simți neînțeles și certat fără motiv de către adulți, dacă ți se pare că duci un continuu război cu părinții care nu au încredere în tine și nu te consideră suficient de matur sau responsabil ori au viziuni diferite asupra lucrurilor, înscrie-te la atelierul nostru și descoperă ce se ascunde în spatele acestor comportamnte și cum anume poți rezolva conflictul dintre generații.

ORA: 19:00